Touchskærm

Intelligente touchskærm løsninger

I Immediad Group udvikler og leverer vi alle slags touchskærm løsninger. Vi leverer både standard touchskærme og udvikler skæddersyede touch skærm løsninger, der matcher den enkelte kundes behov.

WTA – WINDOWS TOUCH APPLIKATION

Denne Vodafone løsning har næsten 1000 forskellige salgskanaler og tilbyder vores kunder et billigt salgssted. Den er et effektivt bidrag til at øge salget, samtidig med at den eliminerer unødvendige omkostninger og sparer tid for salgspersonalet.

Det sker gennem en grundig planlægning sammen med dig. Vore fælles mål er at løfte købsoplevelsen I detailleddet, påvirke købsbeslutningen og derved øge salget. Vores Immediad™Live teknologi er et effektivt værktøj til at opnå disse mål.

VI KOMBINERER VORES FÆRDIGHEDER OG ERFARINGER

Immediad har en dyb forståelse af digitale skærmløsninger. Vi fokusere på at levere brugervenlige løsninger, der sparer tid og penge. Din rejse begynder sammen med vores grafiske designer.

Kontakt os og få en uforpligtende samtale om, hvordan en touch løsning udformes efter dine behov.

LAD OS LEVERE BEDRE SKÆRMLØSNINGER

Med mere end 12 års erfaring er vi den førende leverandør af digitale skærmløsninger. Immediad er din garanti for en løsning, der er forankret i kvalitet.

nec mattis Phasellus et, leo libero Aliquam