LED skærme

Udendørs og indendørs LED skærme

LED skærme

Immediad Group har en stor viden om udendørs og indendørs LED skærme. Vi leverer køreklare løsninger, og vi tager fuldt ansvar. Vi lægger ud med at designe løsningen efter dialog med dig, derefter implementerer vi løsningen, og til sidst leverer vi naturligvis after sales service.

Vores kunder har tillid til os, fordi vi leverer solide og pålidelige LED skærmløsninger til konkurrencedygtige priser.

Immediad Groups udendørs LED EXPERT serie kan klare selv de mest barske vejrforhold og uanfægtet levere indhold af konstant kvalitet.

I dag leverer vi et bredt udvalg I LED skærmløsninger, der dækker meget forskellige behov hos vores kunder, lige fra veldesignede infosøjler til kommuner over store udendørs reklameskilte til højopløselige LED skærme i modebutikker.

Vores ansvar

TECHNOLOGY

QUALITY & DESIGN

CONTENT MANAGEMENT

SUPPORT & SERVICE

IMM LED skærm modeller

Nå folk på gadeniveau

Digitale infostandere: INFO bypylon

Løft din visuelle kommunikation ud af kontoret og ud til forbipasserende på gaden med en udendørs LED skærm med et dynamisk og kraftfuldt budskab.

Brug vores INFO bypylon til at nå ud til folk på kort eller længere afstand. Det er nemt at styre dit indhold via vores IMM Campaign Manager system og ved at uploade tekster, billeder, animationer og videoer. Lav din egen spilleliste, tryk play og kør indholdet på bypylonen.

Vores kunder anvender ofte deres INFO bypylon til at formidle praktisk information til gæster, informere om nye begivenheder og kampagner, om parkering, nye tilbud, reklamer, statslig og kommunal oplysning. Jo mere du bruger den, jo klarere ser du de næsten uendelige muligheder, den indeholder.

Immediad Groups INFO bypylon er udviklet og designet af danske ingeniører og kan tilpasses dine specielle behov og præferencer mht. størrelse, farver mv.

Påvirk et stort publikum med et stærkt reklamebudskab

Reklameskilte

Vores udvalg I digitale reklameskilte udgør en stærk udendørs medieplatform i forhold til kørende trafik på motorveje, ringveje og store offentlige pladser. Vores digitale reklameskilte egner sig til at nå travle folk på farten med dit dynamiske indhold – og det påvirker din forretning i positiv retning. Med den rigtige skilteløsning og det rigtige indhold kan du påvirke et stort publikum med et stærkt reklamebudskab og med det samme få din forretning til at vokse.

Vores LED EXPERT-hold bygger og udformer din skilteløsning, så den matcher de faktiske vejrforhold, og selv udsat for meget dårligt vejr vil indholdskvaliteten på vores udendørs LED skærm forblive den samme henover tid.

Vi er klar til at installere dit nye reklameskilt på et hustag, ved motorvejen, på en bygning eller et andet velegnet sted, som du kan komme på. Spørg os, så svarer vi hurtigt tilbage, om det kan lade sig gøre.

Vi bringer nyt liv til din butik

Eksklusive indendørs LED skærme

Immediad Group tilbyder et fuldt udvalg i indendørs LED skærme i høj opløsning. Vores løsning giver stor fleksibilitet mht. opløsning og udformning. Vi vælger altid en avanceret teknologisk platform, der garanterer farveægte, lyse og klare billedprojektioner. Læg dertil, at din virksomhed kan reducere driftsomkostninger med vores elspare-teknologi, der giver kommerciel kant.

IMM Campaign Manager er et cloudbaseret styringsværktøj, og med det kan du nemt arrangere og poste indhold og kampagner. Du kan også redigere dine reklamespots direkte i vores redigeringsmodul.

Vi garanterer, at produkterne i vores LED EXPERT serie tilføjer nye og spændende dimensioner til din virksomhed.

Modebutikker

Immediad Groups indendørs LED EXPERT serie er velegnet til at skabe en unik shoppingoplevelse, og til at få kunderne til at føle sig velinformerede og afslappede. Videoer eller billeder præsenterer dine produkter på en dynamisk måde og giver nyt liv til din butik.

Vores konsulenter giver dig råd om, hvordan du integrerer din indendørs LED skærm i dit eksisterende butiksmiljø, så den spiller sømløst sammen med de andre elementer i dit forretningskoncept. Immediad Groups LED EXPERT produkter trækker en lys fremtid ind i din butik – nu og her.

Vores indendørs LED EXPERT serie egner sig også til:

  • Lobbyområder
  • Eksklusive mødelokaler
  • Studier

IMM LED EXPERT produktserie

Store LED skærmløsninger kræver kraftig og 100% pålidelig hardware og software for at give tilskueren en god oplevelse og sikre hurtig posting.

IMM LED EXPERT produktserie tilbyder et udvalg af produkter designet af Immediad Denmark til at sætte strøm til og styre store LED skærmløsninger. IMM LED EXPERT produktserien omfatter:

  • IMM LED EXPERT screen
  • IMM LED EXPERT Software
  • IMM LED EXPERT media player
  • IMM LED EXPERT cellular solution

IMM LED EXPERT Software

Vores IMM Software Suite bliver løbende udviklet og tilpasset ud fra markedets behov og input fra vores kunder. Derfor er vi altid på forkant med udviklingen inden for branchen, og vores hold er i stand til at tilpasse vores software til en lang række formål og miljøer.

Immediad Group er eksperter i softwareudvikling og leverer en komplet softwareserie til det professionelle led skærm marked.

IMM OS Embedded Software

(kun til professionnel brug)

Overvågning af din løsning

Vores LED EXPERT softwareløsning leveres med konstant overvågning af alle essentielle dele af skærmen. I tilfælde af overophedning eller andre fejl modtager vores serviceteknikere en meddelelse, der gør dem i stand til umiddelbart at iværksætte en geninstallation. LED EXPERT overvågningsfunktioner lever op til forventninger fra selv de mest krævende it-organisationer.

Central og konstant overvågning af din skærmløsning giver høj oppetid

Vi kombinerer vores færdigheder og erfaringer

Immediad har en bred forståelse af digitale skærmløsninger. Vi fokusere på at levere brugervenlige løsninger, der sparer tid og penge. Din rejse begynder sammen med vores konsulenter.

Kontakt os og få en uforpligtende samtale om, hvordan en løsning udformes efter dine behov.

Lad os levere bedre skærmløsninger

Med mere end års erfaring er vi den førende leverandør af digitale skærmløsninger. Immediad er din garanti for en løsning, der er forankret i kvalitet.

facilisis justo mattis Aliquam nec ipsum Aenean Nullam velit, risus. ut tempus