Service & Support

Vi stiller ind på kunden

Proaktiv, pålidelig service og support

Fra begyndelsen har kundeservice og support haft høj prioritet hos os. Når du indgår en serviceaftale med Immediad Group er du garanteret proaktiv, pålidelig service og support. Supporterne i vores professionelle call-centre er klar til hurtigt at logge på dit system. De er uddannede til at udbedre tekniske problemer online. Dermed kan du spare tid og penge.
Så du kan slappe af og fokusere på udviklingen af din egen forretning.

Local service

Immediad Group har etableret et landsdækkende net af supportkonsulenter, som opererer efter vores retningslinjer. Vi råder desuden over fuldt udstyrerede servicebiler, der er klar til at supportere og undsætte dit digitale netværk. Med service- og support-enheder til rådighed lokalt har du tid til at slappe af og tage hånd om din egen forretning.

Tilpassede serviceaftaler

Immediad Group tilbyder diverse serviceaftaler, der tilpasses dine krav. Vores veluddannede personale er klar til at servicere dine småskærmsløsninger, storskærmsløsninger og digital skiltningsnetværk i alle størrelser. Vi er til rådighed fra tidlig morgen til sen aften. Vi tilbyder også 24/7 support. Ring til os i dag og få mere information om hvordan vi kan forbedre din forretning.

Vi kombinerer vores færdigheder og erfaringer

Immediad har en bred forståelse af digitale skærmløsninger. Vi fokusere på at levere brugervenlige løsninger, der sparer tid og penge. Din rejse begynder sammen med vores konsulenter.

Kontakt os og få en uforpligtende samtale om, hvordan en løsning udformes efter dine behov.

Lad os levere bedre skærmløsninger

Med mere end års erfaring er vi den førende leverandør af digitale skærmløsninger. Immediad er din garanti for en løsning, der er forankret i kvalitet.

accumsan dolor tristique efficitur. risus. quis, risus eget at