Professionelle skærme

Energibesparende info- og reklameskærm med lang levetid

Til det private og det offentlige

Professionelle skærmløsninger

Vi leverer LED skærme og digitale skærmløsninger til det private og offentlige. Vi tjekker løbende markedet for det nyeste inden for produktudvikling, teknologi, design og kvalitet. Vi tilbyder professionelle skærme fra internationale producenter, men vi udvikler også vores egne skærmløsninger. Uanset om du skal bruge en indendørs eller udendørs skærme, kan vi levere den rigtige løsning til dig.
Hos Immediad har vi, hvad der skal til for at udvikle en unik LED skærmløsning til dig. I løbet af udviklingsprocessen arbejder vi tæt sammen med dig for at forstå din forretning og dine behov og derved sikre dig en gevinst fra din investering og en bæredygtig skærmløsning.

LED- og reklameskærme til forskellige brancher

Immediad leverer i dag digitale skærmløsninger og LED skærme til mange brancher, og det har givet os stor erfaring med de specielle behov for skærme, som forskellige brancher har. Uanset hvilken branche, du er i, sørger vi for, at du får den rigtige reklameskærm. Vi fokuserer på:
  • Bæredygtige produktløsninger
  • Høj oppetid for at undgå sort skærm
  • Support til fast og fair pris
  • Energibesparende teknologi
  • Altid-på teknologi, designet og udviklet af Immediad
  • Høj kvalitet i service og support

Vi kombinerer vores færdigheder og erfaringer

Immediad har en bred forståelse af digitale skærmløsninger. Vi fokusere på at levere brugervenlige løsninger, der sparer tid og penge. Din rejse begynder sammen med vores konsulenter.

Kontakt os og få en uforpligtende samtale om, hvordan en løsning udformes efter dine behov.

Lad os levere bedre skærmløsninger

Med mere end års erfaring er vi den førende leverandør af digitale skærmløsninger. Immediad er din garanti for en løsning, der er forankret i kvalitet.

facilisis porta. dapibus tempus leo velit, ante. at venenatis, Praesent pulvinar elit.