Privat sektor

Stor erfaring med at levere digitale løsninger til den private sektor

Privat sektor

Immediad group har både stor viden om og mange års erfaring med den private sektor. vi tilbyder en unik – og meget brugervenlig –softwareløsning, som vi kombinerer med professionelle energisparende led-skærme.

Vores løsning er designet og udviklet, så brugerne bruger mindre tid på at betjene systemet, og vi bruger mindre tid på at servicere og supportere det. Sammen med immediads energibesparende, robuste hardware-platform leverer vi en løsning, som virker positivt ind på budgettet og sparer tid for brugere og it-supportere.

Et cloudbaseret indholdsstyrings-system fra Immediad Group

Alle virksomheder er afhængige af at kunne formidle information til kunder og/eller til ansatte. Vores indholdsstyringssystem er både innovativt og meget logisk bygget op. Derfor finder såvel systemadministratorer, superbrugere og almindelige brugere det nemt at bruge, hvilket samlet gør det enkelt at implementere i din virksomhed. Vores softwareløsning og supportprogram er designet og udviklet til at opfylde disse kriterier:

  • Nemt at tilgå
  • Nemt at lære
  • Nemt at håndtere indhold
  • Nemt at betjene
  • Nemt at integrere i andre IT systemer
  • Supportere efter personalets behov

Detailhandel

Vi har mere end års erfaring

Immediad Group har mere end års erfaring med digital kommunikation i detailbutikker. I dag hjælper vores konsulenter ejere af stærke brands, større detailkæder og indkøbscentre med at styrke deres digitale kommunikation. Det sker på basis af en plan, som er lavet sammen med dig. Vores fælles mål er at løfte shopping-oplevelsen, påvirke købsbeslutningen og øge salget. Vores Immediad™Live teknologi er et effektivt redskab til at nå disse mål.

Vi arbejder på alle niveauer

Immediad Group arbejder på alle detailhandlens niveauer. Vi ved, at der er en intens konkurrence om at udvikle nye salgsfremmende koncepter. Derfor tilbyder vi at tage hånd om alt fra digitale salgskoncepter for store brands til installationsarbejde og teknisk support på butiksniveau. For ikke at glemme grafisk design og fremstilling af spots! Det giver dig tid til at fokusere på at generere salg og overskud.

Læs mere om vores skærmløsninger til butikker.

Stigende konkurrence, ændret kundeadfærd: nye udfordringer hver dag.

Sundhed

Informerer patienter

Brugen af informationsteknologi in sundhedssektoren udvikler sig hastigt, både hvad angår applikationer i behandlingen og information i venteværelser, hvor millioner af patienter tilbringer værdifuld tid hver dag.
Verden over leder medarbejdere i sundhedssektoren konstant efter nye metoder, så de kan undgå gentagne gange at give den same information til deres patienter.
Offentlige sundhedsvæsener leder efter måder at kommunikere helbredsinformation til offentligheden på. Private klinikker søger efter kommunikations- og markedsføringskanaler gennem hvilke, de kan nå ud til patienter med viden om deres behandlinger.

Immediad™ Group er den førende leverandør af patientinformationssystemer på elektroniske infoskilte til venteværelser. Millioner af patienter kender til vores Healthcare Channel™ koncept, der kan ses på hospitalet, hos tandlægen og hos den privatpraktiserende læge. Healthcare Channel™ er et online medie, der kombinerer relevant helbredsinformation med praktiske oplysninger fra klinikken. Opdateringen af information sker nemt gennem immediads cloudbaserede indholdshåndteringssystem.

Immediad Group har udarbejdet et unikt bibliotek af sundhedsrelateret indhold, der hjælper tandklinikker og privatpraktiserende læger med at kommunikere relevant og professionelt indhold til patienter i venteværelset.

Virksomheder

Vi leverer en bred vifte af professionelle digitale skærmløsninger

Digitale informationsskærme tjener mange forskellige formål i mange forskellige områder af firmadomiciler og kontorer. hvad enten formålet er intern information til personalet eller ekstern information til gæster i et receptionsområde, vil en digital skærmløsning fra immediad group være værd at overveje.

Med den rigtige tilgang og en indholdsstrategi vil digitale informationsskærme give nyt liv til dine budskaber og historier og forsyne personale og gæster med relevant og dynamisk indhold – indhold der nemt og smidigt postes og opdateres.

Immediad Group tilbyder en bred vifte af digitale skærmløsninger såsom digitale informationsskilte til receptioner, find-vej skærme, og avancerede mødelokaleløsninger.

For at finde den rigtige løsning til din virksomhed, se venligst vores skærmløsninger på siden digital skiltning og LED skærme.

Immediad: en partner, der arbejder tæt sammen med sine kunder

Et samarbejde med immediad betyder, at du kommer på hold med en flok dedikerede eksperter inden for it, medieløsninger og effektiv digital kommunikation, uanset om du repræsenterer en lille eller en stor virksomhed. Som du vil se, er vi klar til at møde nye udfordringer, også når de fordrer nye innovative og komplekse løsninger, integration med andre it-systemer, udrulning på store netværk på tværs af landegrænser. Eller sågar bare en helt basal standardløsning.

Vi kombinerer vores færdigheder og erfaringer

Immediad har en bred forståelse af digitale skærmløsninger. Vi fokusere på at levere brugervenlige løsninger, der sparer tid og penge. Din rejse begynder sammen med vores konsulenter.

Kontakt os og få en uforpligtende samtale om, hvordan en løsning udformes efter dine behov.

Lad os levere bedre skærmløsninger

Med mere end års erfaring er vi den førende leverandør af digitale skærmløsninger. Immediad er din garanti for en løsning, der er forankret i kvalitet.