Immediad Group

Kvalitet display løsninger med lokal support og markedsforståelse

Om Immediad

Immediad Group er er en virksomhed, der har specialiseret sig i at levere totale løsninger inden for digital skiltning og intelligente skærme. Vi udvikler og hoster software, designer hardware, laver indhold, og stiller vores specialistviden til rådighed for kunder.

Gennem årene har vi skærpet vores vidtfavnende viden om softwareudvikling, systemintegration og software services. Den viden vokser hele tiden og i takt med udviklingen af markedet for industrielle computere og skærmteknologi.

Hver eneste dag hjælper vores imm software suite firmaer med at formidle deres digitale indhold på en innovativ og nem måde.

Med disse produkter og kompetencer kan vi tilbyde digitale skiltningsløsninger, der er forankret i vores kunders individuelle behov, forretningsudfordringer og budgetter. Vi styrker vores kunders digitale kommunikation gennem vores iværksætterånd og velorganiserede nøglefærdige løsninger.

Vores ansatte og partnerskaber er vores væsentligste aktiv. Vi agerer ud fra få og enkle principper: respekt for andre mennesker og deres kulturer, ærlighed og integritet.

Vi undgår fiasko ved at lære af vores fejltagelser. Vi bliver ved med at udvikle nye ideer og produkter, der kan tilføre værdi til vores kunder; dét skubber os dagligt fremad.

Vi kombinerer vores kunnen og erfaring

Immediad Group har mere end års erfaring med digital kommunikation i de følgende områder.

  • Detailbutikker
  • Offentlige institutioner
  • Private virksomheder
  • Klinikker

VORES MISSION

At give dig en løsning, der gør din digitale kommunikation dynamisk og effektiv.

Vi kombinerer vores færdigheder og erfaringer

Immediad har en bred forståelse af digitale skærmløsninger. Vi fokusere på at levere brugervenlige løsninger, der sparer tid og penge. Din rejse begynder sammen med vores konsulenter.

Kontakt os og få en uforpligtende samtale om, hvordan en løsning udformes efter dine behov.

Lad os levere bedre skærmløsninger

Med mere end års erfaring er vi den førende leverandør af digitale skærmløsninger. Immediad er din garanti for en løsning, der er forankret i kvalitet.

ipsum et, porta. nec risus mattis fringilla elementum velit, lectus nunc