immediad group

Kvalitet display løsninger med lokal support og markedsforståelse

Om Immediad

Immediad Group er er en virksomhed, der har specialiseret sig i at levere totale løsninger inden for digital skiltning og intelligente skærme. Vi udvikler og hoster software, designer hardware, laver indhold, og stiller vores specialistviden til rådighed for kunder.

Gennem årene har vi skærpet vores vidtfavnende viden om softwareudvikling, systemintegration og software services. Den viden vokser hele tiden og i takt med udviklingen af markedet for industrielle computere og skærmteknologi.

Hver eneste dag hjælper vores IMM Software Suite firmaer med at formidle deres digitale indhold på en innovativ og nem måde.

Med disse produkter og kompetencer kan vi tilbyde digitale skiltningsløsninger, der er forankret i vores kunders individuelle behov, forretningsudfordringer og budgetter. Vi styrker vores kunders digitale kommunikation gennem vores iværksætterånd og velorganiserede nøglefærdige løsninger.

GRUPPENS MÅL

Immediad Groups mål er at styrke vores evne til at forsyne vores kunder med pålidelige lokale tjenester gennem underleverandører, joint ventures eller delvist ejede selskaber. Alle vores ansatte arbejder under de samme forretningsværdier. Det hjælper os til hele tiden at udvikle os og hjælpe vores kunder med at få leveret deres budskaber, hvilket er vores hovedmål!

Immediad Group består af IMMEDIAD A/S Denmark, IMMEDIAD Adria og IMMEDIAD Dubai.

Vi har også oprettet partnerskaber, der bl.a. supplerer vores egne produkter og services.

HVORDAN VI ARBEJDER

Selskaberne i Immediad Group arbejder selvstændigt i forskellige dele af verden, men ikke desto mindre arbejder vi tæt sammen. Vi stræber efter at hjælpe hinanden, dele vores erfaringer og finde synergier.

I vores daglige virke stræber vi efter at være proaktive og udvise selvdisciplin i alt, hvad vi gør. Vi er nødt til hver dag at minde os selv om at ”gøre den første ting rigtigt”. Dermed mener vi: gøre det rigtige, gøre det rigtigt første gang, og gøre det i den rigtige rækkefølge, trin for trin.

Vi fokuserer hele tiden på at forsyne vores kunder med pålidelig og udsøgt service. Vi “omfavner” dem, og stræber altid efter at overgå deres forventninger. Vi er altid opmærksomme på, hvordan vi kan gavne vores kunder.

Som sande entreprenører må vi være modige, eftersom innovation og kreativitet udgør den væsentligste drivkraft i vores gruppe.

Vi skuer mod fremtiden med håb og optimisme tilsat en portion sund realisme, fordi vi erkender, at vi lever i en verden i konstant forandring. Vi tvinger os selv til at foregribe begivenheder og stræber efter at være et skridt foran, så vi er forberedte på morgendagen.

Vores ansatte og partnerskaber er vores væsentligste aktiv. Vi agerer ud fra få og enkle principper: Respekt for andre mennesker og deres kulturer, ærlighed og integritet.
Vi undgår fiasko ved at lære af vores fejltagelser. Vi bliver ved med at udvikle nye ideer og produkter, der kan tilføre værdi til vores kunder; dét skubber os dagligt fremad.

VI KOMBINERER VORES KUNNEN OG ERFARING

Immediad Group har mere end 12 års erfaring med digital kommunikation i butikker. I dag hjælper vores konsulenter ejere af varemærker og detailforretninger samt indkøbscentre over hele verden med at styrke deres digitale kommunikation.

Det sker gennem en grundig planlægning sammen med dig. Vore fælles mål er at løfte købsoplevelsen I detailleddet, påvirke købsbeslutningen og øge salget. Vores Immediad™Live teknologi er et effektivt værktøj til at opnå disse mål.

VORES MISSION

At give dig en løsning, der gør din kommunikation dynamisk og effektiv.

VI KOMBINERER VORES FÆRDIGHEDER OG ERFARINGER

Immediad har en dyb forståelse af digitale skærmløsninger. Vi fokusere på at levere brugervenlige løsninger, der sparer tid og penge. Din rejse begynder sammen med vores grafiske designer.

Kontakt os og få en uforpligtende samtale om, hvordan en løsning udformes efter dine behov.

LAD OS LEVERE BEDRE SKÆRMLØSNINGER

Med mere end 12 års erfaring er vi den førende leverandør af digitale skærmløsninger. Immediad er din garanti for en løsning, der er forankret i kvalitet.

Phasellus consequat. id, libero dolor suscipit ut consectetur mattis eget