Offentlig sektor

Vi arbejder tæt sammen med offentlige institutioner

Udtalelser

Succeshistorier

Vores kunder

Hvorfor vælge os?

Vi har mange års erfaring med at levere special-tilpasset digitale display løsninger. Et samarbejde med immediad betyder, at du kommer på hold med en flok dedikerede eksperter inden for it, medieløsninger og effektiv digital kommunikation, uanset om du repræsenterer en lille eller en stor virksomhed.
…og vi deler gerne vores succeshistorier med jer.

Offentlig sektor

Immediad Group betjener kommunale og andre offentlige institutioner med vores sektorviden og solide erfaring. Vi tilbyder en unik – og altid brugervenlig – softwareløsning i kombination med vores professionelle energibesparende LED-skærme. Vores løsning er designet og udviklet så brugeren tilbringer mindre tid med at betjene systemet, og mindre tid med at servicere og supportere det. Med Immediads energibesparende og robuste hardware-platform leverer vi en løsning, der virker positivt ind på budgettet og sparer tid for både personale og it-folk.
Immediads digitale skærmløsninger kan placeres hvor som helst borgerne har brug for information, såsom rådhuse, kommunale servicecentre, sportsanlæg, skoler, biblioteker, misbrugscentre, daginstitutioner og plejehjem. Immediad tilbyder energibesparende skærme, interaktive skærme og touch-skærme, kø-systemer samt indendørs og udendørs LED-skærme. Alle skærme styres via Immediads cloudbaserede software-programmer, hvilket giver mulighed for både central og lokal styring samt styring på tværs af kommunens forskellige institutioner.
Vi tilbyder:
 • Service og support
 • Opsætning
 • Ekstra hardware
 • Software integration
 • Kurser
 • Grafisk layout
 • Rådgivning

Et indholds-styringssystem i skyen fra Immediad Group

Kommunale institutioner har behov for at formidle information til borgere og ansatte. Vores indholdsstyringssystem er både innovativt og meget logisk opbygget. Systemadministratorer, superbrugere og almindelige brugere er enige om, at det er meget nemt at anvende, hvilket også gør det nemt at implementere det i din organisation. Vores softwareløsninger og supportprogrammer er designet til at opfylde disse kriterier:
 • Nemt at tilgå
 • Nemt at lære
 • Nemt at håndtere indhold
 • Nemt at betjene
 • Nemt at integrere med andre IT-systemer
 • Support efter personalets behov

Immediad: en leverandør, som er på hold med sine kunder

Hvad enten du repræsenterer en selvstændig eller statslig institution kommer du på hold med en flok it- og medieeksperter med forstand på effektive digitale kommunikationsprocesser. Som du vil se, er vi klar til at møde nye udfordringer, også når de involverer nye innovative og komplekse løsninger, integration med andre it-systemer, udrulning på store netværk på tværs af kommunens institutioner. Eller noget så simpelt som implementering af en standardløsning. Tøv ikke med at kontakt os for at høre mere om effektive digitale kommunikationssystemer skræddersyet til både borgere og ansatte.

Vi kombinerer vores færdigheder og erfaringer

Immediad har en bred forståelse af digitale skærmløsninger. Vi fokusere på at levere brugervenlige løsninger, der sparer tid og penge. Din rejse begynder sammen med vores konsulenter.

Kontakt os og få en uforpligtende samtale om, hvordan en løsning udformes efter dine behov.

Lad os levere bedre skærmløsninger

Med mere end års erfaring er vi den førende leverandør af digitale skærmløsninger. Immediad er din garanti for en løsning, der er forankret i kvalitet.