Infotavle

Infoskærm – en robust skærmløsning

Med relevant information præsenteret på en overskuelig måde

Infotavle

Overskuelig præsentation af relevant information

 

Hvis du overvejer at implementere vores infoskærm system, bør du starte med disse tre enkle spørgsmål: Hvad er dine overordnede mål for infotavlen? Hvordan kan du bedst nå dem? Og hvordan bliver dit indhold en aktiv del af din overordnede kommunikationsstrategi?

Når du først har styr på de tre spørgsmål, så er du næsten i mål med den nye infotavle, og implementering af hardware er herefter en forholdsvis enkel opgave for Immediads specialister.

INFOSKÆRME HAR GOD EFFEKT I DETAILFORRETNINGER

I Immediad Group er vi eksperter I at føre dig gennem hele processen vedrørende infoskærme på en måde som opfylder dine behov, systematisk og trinvist. Det er en stor glæde for os, når du får et positivt udbytte af din digitale infotavle-løsning med krystalklare fordele for dig og din virksomhed.

VORES INFOSCREEN ER NEM AT BRUGE

Immediads web-baserede system til styring af infotavlens indhold kan uden problemer anvendes af brugere med begrænsede computerfærdigheder.

INFOSKÆRM LØSNINGER TIL DIN VIRKSOMHED

Vores digitale infotavle løsning kan integreres med andre softwaresystemer som f.eks. intranet, kalendersystemer og meget andet.

Vi bruger vores ekspertise til at udvikle en løsning, som er tilpasset dit design og din identitet.

Vi installerer digitale infoscreen løsninger på tværs af landegrænser. Da systemet er cloudbaseret, kan vi nemt supportere dit infoskærm system med online support og forskellige sprogvalg.

Tøv ikke med at kontakte os. Vi glæder os til at hjælpe dig igennem vores trinvise købsproces.

VI KOMBINERER VORES FÆRDIGHEDER OG ERFARINGER

Immediad har en dyb forståelse af digitale skærmløsninger. Vi fokusere på at levere brugervenlige løsninger, der sparer tid og penge. Din rejse begynder sammen med vores grafiske designer.

Kontakt os og få en uforpligtende samtale om, hvordan en infoscreen løsning udformes efter dine behov.

LAD OS LEVERE BEDRE SKÆRMLØSNINGER

Med mere end 12 års erfaring er vi den førende leverandør af digitale skærmløsninger. Immediad er din garanti for en løsning, der er forankret i kvalitet.

vulputate, ipsum ut accumsan Curabitur vel, id