Immediad Kreativ

Dit vigtige budskab

IMMEDIAD Kreativ

Selv det flotteste digitale skilt er uden effekt, hvis indholdet ikke er på plads. Hovedbudskabet, dit vigtige budskab. Ud over et intelligent digitalt netværk og en effektiv hardware-platform, tilbyder Immediad et team af kreative professionelle, klar til at hjælpe dig videre med din digitale visuelle kommunikation.
Vi vil gerne hjælpe dig med at skabe smart, effektivt og smukt indhold til at lægge ud på dine skærme. Indhold, som harmonerer med jeres samlede kommunikation og samtidig tager højde for den lidt atypiske situation, som digitale skilte normalt bruges i. Det kræver kreativitet, godt håndværk og erfaring at få dit budskab ud over rampen. Når det lykkes, tilfører det stor værdi til din virksomhed, og netop dét er vores fornemste mål.

Her er nogle af det kreative teams kompetencer


Online og web
Trykt materiale

2D/3D grafik
Kodning & programmering

Animeret design
Grafisk design

Art Direction
Strategisk rådgivning

Vi kombinerer vores færdigheder og erfaringer

Immediad har en bred forståelse af digitale skærmløsninger. Vi fokusere på at levere brugervenlige løsninger, der sparer tid og penge. Din rejse begynder sammen med vores konsulenter.

Kontakt os og få en uforpligtende samtale om, hvordan en løsning udformes efter dine behov.

Lad os levere bedre skærmløsninger

Med mere end års erfaring er vi den førende leverandør af digitale skærmløsninger. Immediad er din garanti for en løsning, der er forankret i kvalitet.