IMM OS

Vi præsenterer kernen i vores systemer

Det Linux-baserede operativsystem udviklet af IMMEDIAD Group

IMM OS

IMM OS er en integreret del af vores Software Suite-løsninger og har mange fordele sammenlignet med standard operativsystemer:

  • Høj sikkerhed der beskytter dit indhold mod ubudne gæster
  • Sparet udgift til Windows OS licenser
  • Automatisk og sikker vedligeholdelse af software
  • Energispare-funktioner forlænger levetid på hardware og skærm
  • Kiosk mode browser til afspilning af HTML5-indhold
  • Løbende overvågning af hardware

Høj sikkerhed beskytter dig mod ubudne gæster

99% af alle uønskede besøg i indholdsdelen af digitale skilte sker på Windows-baserede platforme. IMM OS er ikke baseret på Windows, men på Linux. IMM OS, og beskytter dit udstyr og dit indhold mod at blive ændret af uautoriserede indtrængere. IMM OS bruger secure shell krypteret kommunikation (SSH), der kun tillader autoriserede bruger at håndtere skærmindhold.

Beskyt din virksomhed og dine kunder

Spar udgifter til windows os licenser

96% af alle løsninger inden for digitale skiltning budgetterer med windows os licenser til hver enkelt afspilningsenhed, som er forbundet til skærmene. IMM OS kører uden windows os. Selv på netværk i statslige eller private virksomheder, hvor samtlige pc’er og servere kører på en windows-platform, vil imm os køre uden problemer.

IMM OS kører helt uden windows os licenser

Energisparefunktion

I den offentlige administration er de skærme, der bruges til information eller mødebooking, kun i brug i gennemsnitligt 20%-25% af det samlede antal timer i løbet af et år.
IMM OS leveres med en powersave-funktion der styrer “åbningstiden” for samtlige afspilningsenheder og tilsluttede skærme. IMM powersave-funktionen sætter afspilningsenheden og de tilsluttede skærme i energibesparende standby-tilstand efter et ugentligt skema der matcher åbningstiden.

Forlænget levetid og reducerede energiomkostninger

Kiosk mode browser

En kiosk mode browser er en del af imm os. Det giver dig fordelene ved en fuld-skærm visning af web- eller html5-baseret indhold fra en server uden de velkendte browser-bryderier. Den indbyggede kiosk mode browser er på forhånd sat optimalt op i forhold til alle web-baserede skiltningsapplikationer.

Effektivt afspilning af web-baseret indhold og html5 fra en server

Automatisk opdatering af software

Dit operativsystem bliver automatisk og løbende opdateret gennem vores centrale software-opdateringsserver. Brugeren behøver ikke at foretage sig noget for at downloade software-opdateringer. Operativsystemet downloader og installerer automatisk hvorved tilpassede funktioner kan implementeres i et netværk af afspilningsenheder.

Din OS er altid opdateret

Monitorering

Effektiv monitorering af fjernstyrede afspillere kan forebygge nedbrud af hardware. IMM OS overvåger enhedens aktuelle helbredstilstand og rapporterer enhver afvigelse til virksomhedens it-afdeling.

Vigtige oplysninger om cpu-temperatur, cpu-belastning, netværksadgang og udnyttelse af båndbredde samles ind. Hvis tærskelværdien for en enkelt måling overskrides, sendes alarmer og e-mails efter aftale til it-afdelingen.

Monitoreringen lever op til forventninger fra selv de mest krævende it-organisationer. takket være denne funktion kan din virksomhed holde fokus på de daglige opgaver.

Din afspilningsenhed forbliver sund

Udviklet i samråd med kunder

Vores IMM Software Suite bliver løbende udviklet, så det matcher markedets krav og input fra vores kunder. Derfor er vi altid på forkant med branchens udvikling, og i stand til at tilbyde nye, brugervenlige funktioner.

Vi kombinerer vores færdigheder og erfaringer

Immediad har en bred forståelse af digitale skærmløsninger. Vi fokusere på at levere brugervenlige løsninger, der sparer tid og penge. Din rejse begynder sammen med vores konsulenter.

Kontakt os og få en uforpligtende samtale om, hvordan en løsning udformes efter dine behov.

Lad os levere bedre skærmløsninger

Med mere end års erfaring er vi den førende leverandør af digitale skærmløsninger. Immediad er din garanti for en løsning, der er forankret i kvalitet.