IMM Campaign Manager

Nem styring af dit eget intelligente digitale netværk

Brugerne tager godt imod vores innovative løsning

Vores løsning er innovativ og meget logisk opbygget. Både systemadministratorer, superbrugere og almindelige brugere synes, at den er nem at bruge, og den er desuden let at integrere i din organisation.

Intuitiv rettigheds-håndtering

Admin-redskaber og workflows er baseret på bruger-interfaces og funktioner, der er intuitive og nemme at bruge, f.eks. ”drag and drop”.

Individuelle bruger-interfaces

Brugerne oplever, at det er nemt at navigere i Campaign Manager Cloud, fordi de kun præsenteres for indhold, som er relevant for dem. Det skyldes at bruger-interfacet nemt kan tilpasses til individuelle brugeres eller brugergruppers behov.

Embedded editor til spillelister

En editor til spillelister er embedded eller indlejret i Campaign Manager Cloud. Du kan bruge editoren til at lave nye og redigere eksisterende spillelister. Du kan også nemt ændre rækkefølge af indhold såvel som dato og tidsintervaller.

Fleksibel håndtering af indhold

Immediad Group tilbyder et softwareprogram der på en enkel måde viser tekst, billeder, video- og anden form for grafik. Spillelister til deling gør dig i stand til at vise indhold på mange forskellige skærme. Det er helt enkelt at vælge hvilke skærme indholdet skal vises på – og hvornår indholdet skal vises.

Professionel cloudløsning og proaktive tjenester

Professionel cloudløsning

Immediad Group hoster alle vore kunders skærmløsninger lige fra den enkelte butik til visninger på landsdækkende netværk. Vi tilbyder dig en cloudløsning med høj data- og brugersikkerhed, herunder alle nødvendige sikkerhedsforanstaltninger såsom brandsikrede hostingfaciliteter, backup-systemer og ekstra internet forbindelser.
Det betyder at du ikke behøver bekymre dig om tekniske forhold eller involvere din it-afdeling. Med andre ord: Du kan bruge mere af din tid og energi på at forbedre din digitale kommunikation.

Løsningen er baseret på single sign on (SSO) med en høj grad af informations-sikkerhed

Brugere kan nemt og sikkert tilgå indholdsserveren og programmer gennem SSO med muligheden for at logge automatisk af.
Derudover er løsningen baseret på veldefinerede brugerstyring med en klar opdeling af funktionalitet mellem forskellige brugere.
Løsningen er i stand til at håndtere høje og længerevarende spidsbelastninger. På den måde undgår vi både negative brugeroplevelser og at begrænset båndbredde påvirker andre applikationer i kundens it-opsætning.

Proaktiv monitorering og sporing af begivenheder sikrer en stabil betjening

Immediads helpdesk er bemandet af vores egne specialister, og de står klar til at hjælpe dig med de problemer, der måtte dukke op, f.eks. hvis du oplever nedbrud eller har brug for lidt praktiske fif. Vores mål er at give kunderne professionel, kompetent og øjeblikkelig rådgivning og hjælp uden at være afhængige af tredjeparter eller underleverandører.

Effektive opdaterings-rutiner

Immediad Group har implementeret en effektiv måde at opdatere vores software-løsninger på, samtidigt med at dine skærmløsninger forbliver fuldtud funktionsdygtige. Det betyder, at du til en hver tid kan udnytte din skærmløsning maksimalt.

Central monitorering af din skærmløsning giver øjeblikkelig aktion

Vores skærmløsning leveres med en konstant monitorering af alle vitale dele af skærmen. I tilfælde af overophedning eller andre fejl modtager vores serviceteknikere en meddelelse, så de straks kan gå i gang med at løse problemet.

Vi kombinerer vores færdigheder og erfaringer

Immediad har en bred forståelse af digitale skærmløsninger. Vi fokusere på at levere brugervenlige løsninger, der sparer tid og penge. Din rejse begynder sammen med vores konsulenter.

Kontakt os og få en uforpligtende samtale om, hvordan en løsning udformes efter dine behov.

Lad os levere bedre skærmløsninger

Med mere end års erfaring er vi den førende leverandør af digitale skærmløsninger. Immediad er din garanti for en løsning, der er forankret i kvalitet.

Aenean quis, dapibus leo. ut sit Donec consequat. Aliquam