Elektronisk prisskilt (ESL)

Elektronisk prisskilt (ESL)

Detailhandelen er i hastig forandring. Stigende konkurrence og en ændret forbrugerindstilling fordrer nye tiltag for at fange kundens interesse, forbedre marginer og forøge salg.

For at imødegå konkurrence og svingninger i efterspørgslen, må du kunne ændre prissætning og promovering af produkter prompte og konsistent gennem hele virksomheden.

Papirlabels går simpelthen for langsomt, kræver for megen arbejdskraft og er i øvrigt behæftet med fejl.

Læg dertil at kunderne bliver stadig mere prisbevidste og krævende. For at fange deres interesse og skabe salg, er du nødt til at tilbyde udførlig information på e-handelsniveau, især ved hyldekanten hvor købsbeslutningerne tages.

VI HAR MERE END 12 ÅRS ERFARING

Immediad Group har mere end 12 års erfaring med digital kommunikation i detailbutikker.

Immediad Group har mere end 12 års erfaring med digital kommunikation i butikker. I dag hjælper vores konsulenter brand-ejere og detailforretninger samt indkøbscentre over hele verden med at styrke deres digitale kommunikation.

Det sker gennem en grundig planlægning sammen med dig. Vore fælles mål er at løfte købsoplevelsen i detailleddet, påvirke købsbeslutningen og forøge produktsalget.

SAMARBEJDE MED SPECIALISTER I DETAILHANDEL

Immediad Group har indgået en eksklusiv aftale med det britiske firma Displaydata. Aftalen dækker det mellemøstlige marked. Displaydata er en foregangsvirksomhed med egen R&D, komplette IPR og skalerbare fremstillingsprocesser, der gør dem i stand til at levere elektroniske prisskilte med mærkbare kommercielle fordele for detailhandlere. Displaydata er i dag markedsførende inden for dynamiske elektroniske løsninger, der omfatte letanvendelige og prisbillige hyldelabels. Vi er klar til gennem vores lokale kontorer at forsyne dig med innovative elektroniske prisskilte og pålidelige lokale serviceydelser, der styrker din virksomhed i den skærpede konkurrence.

VI KAN BRINGE DIN VIRKSOMHED ET SKRIDT VIDERE MED ELEKTRONISKE PRISSKILTE

Immediad Group kan nemt kombinere dine elektroniske prisskilte med vores Immediad Campaign Manager for at promovere daglige tilbud på in-store skærme samtidig med, at vi løbende kontrollerer din produktreklame og priser på hyldekanten – det er nemt gjort!

VI KOMBINERER VORES FÆRDIGHEDER OG ERFARINGER

Immediad Group har mere end 12 års erfaring med digital kommunikation i butikker. I dag hjælper vores konsulenter brand-ejere og detailforretninger samt indkøbscentre over hele verden med at styrke deres digitale kommunikation.

Det sker gennem en grundig planlægning sammen med dig. Vore fælles mål er at løfte købsoplevelsen i detailleddet, påvirke købsbeslutningen og forøge produktsalget. Vores Immediad™Live teknologi er et effektivt redskab til at nå disse mål.

VI KOMBINERER VORES FÆRDIGHEDER OG ERFARINGER

Immediad har en dyb forståelse af digitale skærmløsninger. Vi fokusere på at levere brugervenlige løsninger, der sparer tid og penge. Din rejse begynder sammen med vores grafiske designer.

Kontakt os og få en uforpligtende samtale om, hvordan en løsning udformes efter dine behov.

LAD OS LEVERE BEDRE SKÆRMLØSNINGER

Med mere end 12 års erfaring er vi den førende leverandør af digitale skærmløsninger. Immediad er din garanti for en løsning, der er forankret i kvalitet.

felis Aenean Lorem Sed efficitur. ipsum eleifend et,