Digitale møderumsdisplay

Det har aldrig været lettere at booke møder

Digitale møderumsdisplay

Der er penge at spare, når du effektiviserer administrationen af faciliteter og kontorressourcer.

Vi udbyder en booking-løsning som gør de ansatte i stand til at booke faciliteter såsom mødelokaler, arbejdssteder, køretøjer og grupperum direkte fra deres skrivebord.

Spar tid, spar penge, og bliv bedre til at styre dine ressourcer

Du og dine kolleger sparer tid, fordi alting styres centralt af vores lettilgængelige og brugervenlige Campaign Manager-system. Din organisation sparer penge, fordi dine møderessourcer bliver bedre udnyttet.

Relevant for alle typer virksomheder

Praktisk taget alle firmaer med mødelokaler kan drage fordel af denne service, fra opstartsvirksomheder til internationale konglomerater, private og offentlige virksomheder, hoteller og hospitaler. Hvis du har mødelokaler, kan Immediad Group hjælpe dig med at effektivisere, sænke omkostninger og eliminere ressourcespild.

Hvordan virker det?

På et splitsekund kan enhver medarbejder nu få overblik over planlagte og igangværende møder – hvor og hvornår – på en skærm i det enkelte mødelokale, i receptionen eller i sin Outlook kalender. Det kræver ingen øvelse at benytte vores skærm, du ved allerede hvordan den bruges!

Skærmen styres centralt via Campaign Manager, så du kan skifte skærmindhold, indberette fejl hurtigt og styre ressourcer, lige meget om du er et andet sted i bygningen eller i verden.

Digitalt møderumsdisplay fra Immediad Group er en omfattende mødeplanlægnings- og skærmløsning. Den viser dynamisk, hvad der sker, hvornår et lokale er booket eller ledigt, hvad mødet handler om, og hvem der leder det.

En løsning, fire muligheder

Mødelokale

Hvad sker der nu? Er lokalet til rådighed for et spontant møde? Al information vises på det digitale display lige ved døren. Enhver kan se hvad der sker i lokalet, og hvornår det igen vil være ledigt.

Område

Hvis du har en gruppe af mødelokaler, kan vores bookingsystem sættes op til at vise hvilke rum der er ledige eller optagede. Du kan vise deltagere vej til deres møde eller begivenhed.

Reception

En stor skærm i dit receptionsområde viser gæster og mødedeltagere dagens begivenheder, og hvor de skal gå hen. Det sparer receptionisterne tid. Alt er indlysende klart.

Mobil

Find hurtigt et ledigt mødelokale på din smartphone, og book på det digitale display lige ved døren blot ved at trykke på skærmen. Du skal ikke længere fare rundt efter plads.

Unikke digitale møderumsdisplay

Immediad Group tilbyder digitale møderumsdisplay af høj kvalitet og med elspare-teknologi og en unik software-pakke. Vores display til mødelokaler er nem at bruge og har minimale driftsomkostninger.

Gå et skridt videre med Immediad Software Suite, og kom i gang med at styre indhold på digitale informationsskærme.

Det er nemt, og det giver mening!

Vi kombinerer vores færdigheder og erfaringer

Immediad har en bred forståelse af digitale skærmløsninger. Vi fokusere på at levere brugervenlige løsninger, der sparer tid og penge. Din rejse begynder sammen med vores konsulenter.

Kontakt os og få en uforpligtende samtale om, hvordan en løsning udformes efter dine behov.

Lad os levere bedre skærmløsninger

Med mere end års erfaring er vi den førende leverandør af digitale skærmløsninger. Immediad er din garanti for en løsning, der er forankret i kvalitet.

id, libero. porta. ultricies ut accumsan Lorem ipsum elit. tristique consequat.