Infoskærm og digital signage løsninger

Digital Skiltning

Professionelle skærme

Professionelle skærme

Udvalgte energibesparende og holdbare LED skærme med lang levetid til det private og det offentlige.

In Store Skærmløsninger

In Store Skærmløsninger

Få en skræddersyet in-store skærmløsning – designet og udviklet til at optimere produktoplevelsen

Infotavle

Infotavle

En robust infotavle hjælper dig med at præsentere selv store mængder information. Se eksempler på løsninger og find din infoskærm eller infotavle her!

Videovæg

Videovæg

Udvid din besked og nå folk effektivt

Smart TV

Smart TV

Smart, intelligent at low cost and high quality televisions

Touchskærm

Touchskærm

Touchskærme – udvikling og levering af alle slags touchskærm løsninger. Se mere om de mange muligheder med touchskærme her.

Find-vej skærme

Find-vej skærme

Giv brugerne en god oplevelse, når de skal finde vej – brugervenlige systemer, der sparer tid for både besøgende og ansatte.

Digital signage

Hos Immediad får I totalløsninger inden for digital signage og intelligente infoskærme. Vi leverer både hardware og software, producerer indhold og rådgiver jer, så I får den optimale løsning inden for digital skiltning.

Vi har mange års erfaring med softwareudvikling, systemintegration og software services. Vores viden om disse områder vokser i takt med udviklingen af markedet for skærmteknologi og industrielle computere.

Vores løsninger inden for digital signage er altid forankret i vores kunders specifikke behov, budgetter og forretningsudfordringer.

Styrk kommunikationen med infoskærme

Med infoskærme kan I nemt og enkelt formidle relevante budskaber til kunder og besøgende. En infoskærm opdateres nemt via vores softwaresystemer, som sikrer at budskaber altid er up to date, og at de rette meddelelser vises på de rette tidspunkter. Blandt vores udvalg af infoskærme finder du infotavler, møderumsdisplay, touch skærme og find-vej skærme. 

Kontakt os for at høre mere om en digital signage løsning, der matcher netop jeres behov! 

fringilla Donec Aliquam dapibus dictum ipsum at nec sem, luctus ut ultricies