Vi har Danmarks stærkeste indholdspakke der er godkendt af Tandlægeforeningen.

Kontakt os idag og hør hvor let det er at få DentalTV til jeres klinik. Uforpligtende.

Tandlægeforeningen

Kontakt os+45 7020 9915

Dental TV løsning til venteværelset

En skærmløsning fra IMMEDIAD består af en skærm der monteres i klinikkens venteværelse. Skærmen er forbundet med en computerboks, der kommunikerer med Internettet.

Indholdet på skærmen styres ved hjælp af IMMEDIAD cloud software Campaign Manager™. Det er let at styre indholdet fra en computer eller en tablet.

Fagligt indhold

Vi har lagt stor vægt på, at det faglige indhold på mediet er seriøst og af absolut højeste kvalitet. Derfor har vi valgt at investere i en faglig kompetent redaktion, bestående af relevante fagfolk fra sundhedsverden og en sundhedsfaglig journalist, som sikrer, at du kan være helt tryg ved det redaktionelle indhold. På skærmen kan patienterne læse om faglige temaer i et letforståeligt sprog. Temaerne på Dental TV er skrevet i en kort kontant form.

Let at bruge

Dental TV er super brugervenligt. Det er nemt at bruge Dental TV. Du logger blot ind fra din egen computer eller tablet hvorefter du får direkte adgang til at lave dit eget indhold på skærmen eller vælge temaer fra Dental TV biblioteket.

Dental TV i dit eget design

Med en Dental TV løsning får du mulighed for at sætte dit eget præg på indholdsdesignet. Du bestemmer selv farver og skrifttype, således at det passer til klinikkens design. Har i jeres eget kliniklogo kan vi integrere det i det grafiske design. Dermed får i jeres eget unikke klinik TV og samtidig adgang til Dental Tv’s omfattende odontologiske temabibliotek.

Tandlæger

IMMEDIAD har i samarbejde med tandlæger og Tandlægeforeningen udviklet et omfattende on-line bibliotek med odontologisk indhold særligt egnet til visning på infoskærmen i venteområdet.

Klinikken bestemmer indholdet

I kan selv vælge indholdet fra biblioteket

Har jeres klinik specifikke behov eller ønsker til indholdet hjælper vi jer gerne med udarbejdelsen af dette. Kontakt os.

Effektiv udnyttelse af ventetid

Redaktionen på IMMEDIAD har konstant fokus på at sikre, at tema-erne er aktuelle og kan understøtte og aflaste i forhold til klinikkens
informationsopgaver. De odontologiske temaer er skrevet i en kort, kontant form, der lægger vægt på at gøre patienterne i stand til at agere aktivt og fornuftigt i forhold til deres egen sundhed.

Når de gode råd er givet allerede i venteværelset, aflaster det hele klinikkens personale.

Tandplejeren møder patienter, som allerede har læst, hvorfor pro-fylaktiske tiltag er en god ide.

Klinikassistenten oplever, at patienterne selv har styr på, hvornår der er ferielukket.

Og tandlægen møder patienter, som allerede har overvejet mulighe-den for en behandling, og kan spørge tandlægen, om det er en løs-ning for dem.

FAQ

JEG HAR SELV EN SKÆRM, KAN JEG BRUGE DEN?

Ja, hvis din skærm er af nyere dato kan den fint benyttes.

Kan jeg bruge min egen computerboks?

Som udgangspunkt ja såfremt den er af nyere dato. Vi anbefaler altid at benytte IMMEDIAD’s computerboks.

Er der reklamer på skærmen?

Nej på Dental TV finder du ingen reklamer. Klinikken kan selv lægge reklamer på.

Hvem ejer udstyret?

Klinikken køber hardwaren af Dental TV og er ejer af dette.

Hvem monterer udstyret?

Det bestemmer klinikken selv. Dental TV kan montere løsningen mod en beskeden merpris. Hvis I har en elektriker, der kender jeres klinik, kan denne også gøre dette. I så fald har vi en vejledning, vi kan sende til elektrikeren.

Hvor skal computerboksen sidde?

I princippet er der ikke nogen begrænsninger på, hvor computerboksen skal sidde. Vi anbefaler dog, at man ikke monterer den mere end 10 meter fra skærmen af hensyn til signalstyrken i kablet. Endvidere skal der være luft omkring boksen. Man bør altså ikke montere boksen i et lille skab af hensyn til varmeudviklingen.

Service & Support

Når I bliver kunde hos IMMEDIAD får i adgang til vores Helpdesk der kan kontaktes dagligt mellem kl. 9.00 og 16.30 telefonisk eller på mail.

Vi har vores egne supportere og servicefolk som kender vores løsninger indgående. Endvidere er der adgang til løbende forbedringer af softwaren og det faglige indhold som vores softwareingeniører, grafikere og sundhedsfagfolk løbende arbejder på.

Hos Dental TV lytter vi naturligvis til vores brugeres behov og ønsker og vi tager altid i mod nye forslag til forbedringer.

Kontakt

Kontakt vores salgsafdeling og få en online demonstration

Salgsafdeling

Salg og levering
Telefon: 88 16 83 61
Email: jp@immediad.com

Supportafdelingen

IT supportafdeling
Telefon: 88 16 83 66
Email: support@immediad.com

Regnskab

Administrationschef
Lene Nielsen
Telefon: 88 16 83 79
Email: ln@immediad.com

adipiscing efficitur. vel, elit. ut et, ut amet, ante. ipsum